ZONGULDAK / ALAPLI - Atatürk Ortaokulu

LGS  sınavına girecek olan  tüm öğrencilerimize yürekten  başarılar dileriz

Sizlere inancımız tam..

Sınav herşeyin sonu değil , yeni bir başlangıçtır..

May

Okulumuz bin turna kulübü 1955 yılında Japonyada lösemiden ölen Sadoka Sasaki´nin anısına dileğinin gerçekleşmesi için tamamlayamadığı 356 turna kuşunu tamamlayıp balonlarla gökyüzüne uçurdu .Nükleer silahlar olmasın , Hiroşimalar olmasın , Sadoka Sasaki ´ler ölmesin barış hep var olsun  diye farkındalık oluşturdular .

May

Tubitak 4006 Bilim Fuarı kapsamında okulumuzda bu yıl ilk defa düzenlenecek olan öğrencilerimizin hazırladığı projelerin sergileneceği fuarımıza teşrif etmeniz bizleri onurlandıracaktır .

May

Anneler Günü mektubu bir anneye verilecek en güzel hediyedir. Çünkü ona yazacağınız bir kaç satır, en pahalı hediyeden daha değerlidir.

6A sınıfı Çocuklarımız Türkçe öğretmenleri Miray ARICI önderliğinde duygularını kaleme alarak annelerine mektuplar hazırladılar ..  Ömür boyu unutulmayacak bir hatıradan daha değerli ne olabilir ki! İyi ki benim Annem´sin canım annem ..