May

19 Mayıs 1919'un 103. Yıldönümünde,başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere; İstiklal kahramanlarımızı aziz şehitlerimizi saygı,minnet ve rahmetle anıyor; geleceğimizin teminatı gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyoruz.

May

Nis

Mayematik dersi etkinlikleri gerçekleştirildi.

Nis

Okulumuz İngilizce öğretmeni Nuray Gökhan kuruculuğunda ülkemizden ve Azerbaycan 'dan 10 ortak okul ile yürütülen "Misafirimiz var" isimli etwinning projesi etkinlikleri sona erdi. Emeği geçen öğrencilerimize katılım sertifikaları verildi.

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluşunun 102. yılında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İlçemizde Okulumuzun düzenlediği törenle Coşkuyla Kutlandı.

#Zonguldakta23nisan

1. Anadolu Ateşi gösterisi

2. Şemsiye Gösterisi

3. İzmir Marşı gösterisi

4. Zeybek gösterisi

5. Biz Atatürk Gençleriyiz gösterisi

6. Bayrak gösterisi

Nis

Haydi Zonguldak Kitap Okumaya...

İlimiz genelinde saat 11.00 da Kütüphane Haftasına özel olarak gerçekleştirilen Kitap Okuma Etkinliğine bizde Alaplı Atatürk Ortaokulu olarak katkıda bulunduk.

Mrt

İl Millî Eğitim Müdürümüz Züleyha ALDOĞAN, Okulumuza taziye ziyaretinde bulundu. Öğretmenlerimiz ve Öğrencilerimiz ile bir araya gelerek,okulumuzun ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

Mrt

Okulumda hayat var projesi Görsel Sanatlar dersi kapsamında  ''Maske yapiyorum etkinliği''  gerçekleştirildi.

Ekm

TÜBİTAK 4007 Alaplı Bilim Şenliğimizde Tübitak Başkanı Sayın Prof Hasan Mandal'ı ağrılamanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadık.

Eyl

Zonguldak İlimize İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Sayın Züleyha ALDOĞAN, kurumumuzdaki görevine başladı.

Eyl

Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik ve Şube Müdürü Abdulvehap Demirel yüz yüze eğitimin başladığı ilk gün okulumuz Atatürk Ortaokuluna ziyaret gerçekleştirmişlerdir. Yapılan ziyarette öğretmenlerimize salgınlara karşı hijyen seti teslim edilmiş, derslikler ziyaret edilerek öğrencilerin ve öğretmenlerin sağlığı için alınan önlemler, yapılan çalışmalar yerinde gözlemlenmiştir.

Eyl

2021-2022 eğitim öğretim yılı Yüz Yüze Eğitim ile başladı.

Bütün öğrencilerimiz büyük sevinç ve heyacanla okula koştu.

Okul Müdürümüz Ayhan TEKİN'in açılış konuşmasının ardından uzun bir aradan sonra okulumuzda hep birlikte İstiklal Marşı büyük bir coşku içinde okundu.