’Okulumuzun Müzik Öğretmeni Melike Biçer, 'Yanlış Masal' Şarkısıyla Öğrencilere Doğa Sevgisi Aşıladı!

Okulumuz, çevre bilinci ve doğa sevgisi konularında öğrencilerimize ilham vermek için yaratıcı bir yaklaşımı benimsiyor. Bu kapsamda, müzik öğretmenimiz Melike Biçer, öğrencilere çevre duyarlılığını artırmak ve ağaçların önemini vurgulamak amacıyla Yavuz Durak'a ait olan 'Yanlış Masal' şarkısını öğretti.

Bu etkileyici şarkı, sözleriyle ve melodisiyle çocukların doğaya olan sevgisini ve onun korunmasına duydukları önemi anlatıyor. Melike Biçer, öğrencilere bu şarkı aracılığıyla ağaçların yaşamsal önemini ve doğanın hassasiyetini anlatarak, onların çevreye duyarlı bireyler olmalarını teşvik etti.

Öğrencilerimiz, 'Yanlış Masal' şarkısını öğrenerek, doğa sevgisinin ve çevre korumanın ne kadar önemli olduğunu daha derinden hissettiler. Şarkının sözleri ve melodisi, onların kalplerinde doğa sevgisinin filizlenmesine ve çevreye karşı duyarlılık geliştirmelerine yardımcı oldu.

Okulumuz artık sadece notalarla değil, doğaya dair derin duyguların ve sevginin de yeşerdiği bir yer haline geldi. Melike Biçer'e ve öğrencilerimize, doğayı koruma ve sevme konusundaki kararlılıkları için teşekkür ediyoruz. Birlikte, daha yeşil bir dünya için adımlar atmaya devam edeceğiz.

28-02-202428-02-2024

Yayın: 28.02.2024 - Güncelleme: 28.02.2024 14:19 - Görüntülenme: 40