Lütfen anketlerimizi doldurarak bize yardımcı olabilir misiniz?

Ekm

Okulumuz, çevre ve ekonomi bilincini artırmak amacıyla heyecan verici bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. "Tasarruf ve Sürdürülebilirlik" konulu afiş yarışması öğrenciler arasında büyük ilgi gördü.

Ekm

Okulumuz, sürdürülebilirlik ve yaratıcılığı bir araya getirerek öğrencilerin geri dönüşüm malzemeleriyle tasarladıkları kıyafetleri sergileyeceği heyecan verici bir moda şovuna ev sahipliği yapıyor. Bu olay, öğrencilerin çevre dostu moda tasarımına katkılarını kutlamak ve 'En İyi Tasarım' yarışmasında parlak fikirleri ödüllendirmek için düzenleniyor.

Ekm

Günümüz dünyasında çevresel sorunlar giderek daha fazla önem kazanırken, bir grup öğrenci, farkındalık yaratmak ve tasarruflu yaşamın önemini vurgulamak için etkileyici bir belgesel olan 'Home'ı izledi. Bu etkinlik, öğrencilere çevre bilinci kazandırmak ve kaynakları sürdürülebilir bir şekilde kullanmanın gücünü anlatmak amacıyla düzenlendi.

Ekm

"Okullar, Çocuklara Ormanları Sevdirmek ve Sürdürülebilirlik Bilincini Aşılamak İçin Orman Projesine Katılıyor!"

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılında en az 100 öğrenci ile  kod yazılmasına öncelik vereceğiz. Öğrencilerimiz ile Cumhuriyetimizin 100. yılında blok tabanlı platformlarda hem Kod Haftası coşkusunu hem de 100. yıl coşkusuynu birleştirerek etkinlikler planlıyoruz.
Avrupa Kod Haftası  Kodumuz : cw23-spYoH

Cumhuriyetimizin 100. yılında en az 100 öğrenci ile  kod yazılmasına öncelik verdik. 6. Sınıf Öğrencilerimiz ile Cumhuriyetimizin 100. yılında blok tabanlı platformlarda hem Kod Haftası coşkusunu hem de 100. yıl coşkusunu birleştirerek etkinliklerimizi gerçekleştirdik. Kodla büyü sayfasında codeweek haftasının uzay temalı Cumhuriyetin 100. Yılı görselinde eğlenceli kodlamalar yaparak hem oyunlar oynadık hem kodlamalar yaparak etkinliklerimizi tamamladık.

#codeweek #codeweekturkiye #cumhuriyetimizin100yılı

Ekm

Eko-Okullar Programı okul öncesi ile ilk ve ortaokullarda çevre bilinci, çevre yönetimi ve sürdürülebilir kalkınma eğitimi vermek için uygulanan bir programdır. Katılımcı yaklaşımıyla okullardaki öğrenciler hem çevresel konularda bilgi edinirler, hem de ailelerini, yerel yönetimleri ve sivil toplum kuruluşlarını (STK) çevresel konularda bilinçlendirmede etkin rol alırlar. Program,okullarda ISO 14001/EMAS üzerine kurulmuş bir çevre yönetim sisteminin uygulanmasını da sağlar.

Eyl

6/A sınıfımız tanışma-kaynaşma kahvaltımızı sınıf öğretmenleri Melike Biçer eşliğinde gerçekleştirdik. Organizasyonda emeği geçen tam katılım sağlayan velilerimize ve katılım sağlayan öğretmenimize teşekkür ederiz.

Eyl

- Okulumuzda, 8. sınıf öğrencilerine yönelik önemli bir seminer düzenlendi. Okulumuzun ingilizce öğretmenlerinden Serpil Gültepe liselere giriş sistemi hakkında öğrencilere kapsamlı bilgi verdi.

Seminer, öğrencilerin liselere giriş sürecini daha iyi anlamalarına yardımcı olmayı amaçladı.Seminer sırasında öğrencilere lise tercihleri, puanlama sistemleri ve başvuru süreçleri hakkında detaylı bilgiler sunularak onların soruları cevaplandı.

Seminerin sonunda Serpil Gültepe şunları söyledi: "Liselere giriş sistemi karmaşık gibi görünebilir, ancak doğru bilgiyle donatılmış öğrenciler daha iyi tercihler yapabilir. Amacımız, sizleri bu süreçte desteklemek ve geleceğiniz için en iyi kararları vermenize yardımcı olmaktır."

Bu değerli semineri düzenlediği için öğretmenimize teşekkür ediyoruz ve 8. sınıf öğrencilerimizin daha bilinçli bir şekilde lise tercihlerini yapmalarına yardımcı olduğu için minnettarız.

Daha fazla bilgi için [  https://alapliataturkortaokulu.meb.k12.tr ] adresini ziyaret edebilirsiniz.

Eyl

Okul psikolojik danışmanımız Dilanur Arslan 8. Sınıf öğrencileri ile bir araya gelerek sınav kaygısı ve baş etme yöntemleri hakkında bilgi verdi. Öğrencilerimizin hem bilişsel çarpıtmalarını fark ettikleri hem de birlikte gevşeme ve nefes egzersizleri yaparak güvenli yerlerini oluşturdukları keyifli bir sunum oldu. Katılan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Eyl

Okulumuz 5, 6 ve 7. Sınıflarımızın veli toplantılarını gerçekleştirdik. Toplantıya Katılım gösteren idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimize teşekkür ederiz .

Eyl

Ana sınıfı öğrencilerimiz okulda kahvaltı yapıyor.