T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ZONGULDAK / ALAPLI - Atatürk Ortaokulu

Yeşilin Filizlendiği Evler: Öğrencilerimiz, Okulumuzun Bahçelerini ve Saksılarını Ağaçlarla Donattı!"

 

Okulumuz, öğrencilerimizin doğaya olan sevgisini ve çevre duyarlılığını artırmak için özverili bir çalışmanın parçası oldu. Eko-film günü ve müzik öğretmenimiz Melike Biçer'in liderliğindeki 'Yanlış Masal' şarkısıyla başlayan çabalarımız, öğrencilerimizin evlerindeki bahçelere ve saksılara ağaç dikmeleriyle devam etti.

Öğrencilerimiz, evlerinde küçük birer doğa cenneti oluşturmak için kolları sıvadılar. Bahçelerine veya saksılarına diktikleri ağaçların ve bitkilerin fotoğraflarını çekerek, bu güzel anları bizimle paylaştılar. Sonuç olarak, renkli ve yeşil dolu bir koleksiyon oluşturarak, doğanın güzelliklerini evlerine taşıdılar.

Okulumuzun internet sitesinde bu güzel çabaları ve yeşilin filizlenişini kutlamak için bu resimleri yayınlıyoruz. Öğrencilerimizin gösterdiği çaba ve duyarlılık, doğaya olan sevgimizi ve çevreye karşı sorumluluğumuzu bir kez daha gösteriyor.

 

Evlerinde ağaç dikerek ve doğayı yaşamlarının bir parçası haline getirerek, öğrencilerimiz gelecek nesillere temiz bir çevre bırakma konusundaki kararlılıklarını ortaya koydular. Onları tebrik ediyor ve bu güzel çabalarının devamını diliyoruz. Birlikte, daha yeşil ve sürdürülebilir bir dünya için adımlar atmaya devam edeceğiz.

28-02-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 28.02.2024 - Güncelleme: 28.02.2024 14:55 - Görüntülenme: 40
  Beğen | 0  kişi beğendi