Okulumuzda Eko-Film Günü Gerçekleştirildi.

"FernGully: The Last Rainforest" İzleyerek Tropikal Ormanların Korunması ve Orman Tahribatının Etkileri Hakkında Farkındalık Oluşturuldu!

Okulumuz, çevre bilincini artırmak ve öğrencilerimizi doğal kaynakların korunması konusunda bilinçlendirmek amacıyla eko-film günü düzenledi. Bu özel etkinlik kapsamında öğrencilerimize, tropikal ormanların korunması ve orman tahribatının etkileri konusunda önemli bir mesaj içeren "FernGully: The Last Rainforest" filmi izletildi. Film, doğal yaşamın kırılganlığını ve insan faaliyetlerinin doğaya olan etkilerini vurgulayarak öğrencilerimizde derin bir etki bıraktı. Tropikal ormanların zengin biyolojik çeşitliliğine ve ekosistemlerimize olan değerine dikkat çeken film, öğrencilerimizde çevre bilinci oluşturmak adına önemli bir adım oldu. Eko-film günü etkinliğiyle, öğrencilerimiz doğal kaynakların korunması ve sürdürülebilir bir gelecek için daha duyarlı bir tutum geliştirmeye teşvik edildiler.

28-03-2024

Yayın: 28.03.2024 - Güncelleme: 28.03.2024 14:58 - Görüntülenme: 28