T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ZONGULDAK / ALAPLI - Atatürk Ortaokulu

Orman Timleri, İngilizce Öğretmeni Zehra Akdeniz Acar İle Ağacın Büyüme Serüvenini Keşfetti!

Öğrenciler, 'Bunları Biliyor muyuz?' Çalışmasıyla Orman Sloganlarını Paylaştı!

Okulumuzda öğrenim gören öğrenciler, İngilizce öğretmenleri Zehra Akdeniz Acar rehberliğinde unutulmaz bir maceraya atıldılar. Bu kez, "Ağacın Büyüme Serüveni" temasıyla oluşturulan orman timleri, kendi yaratıcılıklarıyla dopdolu sloganlar hazırladılar.

Sloganlar, 'Bunları Biliyor muyuz?' Çalışmasıyla Meraklı Bakışlarla Karşılandı!

Orman timleri, hazırladıkları sloganları diğer öğrencilerle paylaşmak için "Bunları Biliyor muyuz?" adlı interaktif bir çalışma düzenledi. Bu etkinlik sayesinde öğrenciler, ağacın büyüme serüvenini ve ormanın önemini daha yakından keşfettiler. Sloganlar, meraklı bakışlar ve ilgiyle karşılandı.

 

Zehra Akdeniz Acar Rehberliğindeki Orman Timleri, Yaratıcılıklarını Konuşturdu!

İngilizce öğretmenimiz Zehra Akdeniz Acar rehberliğindeki orman timleri, ağacın yaşam döngüsünü ve orman ekosistemini anlatan özgün sloganlar hazırlayarak yaratıcılıklarını konuşturdular. Bu eğlenceli ve öğretici etkinlik, öğrencilere doğayı sevme ve koruma konusunda farkındalık kazandırdı.

Okulumuz, Orman Timleri İle Doğayı Keşfetmeye Devam Ediyor!

Bu etkinlik, öğrencilere sadece İngilizce öğrenme fırsatı değil, aynı zamanda doğanın ve çevrenin önemi hakkında bilinç kazanma şansı da sundu. Okulumuz, Zehra Akdeniz Acar önderliğindeki orman timleri sayesinde doğayı keşfetmeye ve korumaya yönelik çalışmalarına devam edecek.


31-01-202431-01-2024

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 31.01.2024 - Güncelleme: 31.01.2024 21:02 - Görüntülenme: 32
  Beğen | 0  kişi beğendi