T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ZONGULDAK / ALAPLI - Atatürk Ortaokulu

Öğrencilerden Enerji Tasarrufu Haftası'nda Yürekleri Fetheden Yazılar!

 Okulumuz Öğrencileri, Enerji Tasarrufunun Gücünü Kalemle Anlattı!

7-11 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Enerji Tasarrufu Haftası'nda öğrencilerimiz, kalemle geleceğe ışık tuttu. Türkçe öğretmenleri tarafından yönlendirilen yazı yazma çalışmasında, öğrencilere "Enerji tasarrufunun evimiz ve geleceğimiz üzerindeki etkisi" başlığı verildi.

Öğrenciler, kendi bakış açılarından enerji tasarrufunu konu alan yazılar ve heyecan verici hikayeler kaleme aldılar. Bu eserler, titizlikle değerlendirilen Türkçe öğretmenleri tarafından öne çıkanları belirlendi. Seçilen yazılar, sınıf panosunda gururla sergilendi.

Eserlerin Arasından Sıyrılanlar Ödüllendirildi!

Değerli öğrencilerimizin kaleme aldığı etkileyici yazılar arasından öne çıkan eser sahipleri ödüllendirildi. Enerji tasarrufu konusunda farkındalık yaratmaya yönelik çaba sarf eden bu genç yazarlar, ödüllerini almanın gururunu yaşadılar.

Okulumuz, öğrencilerinin başarılarına verdiği önemi bir kez daha gösterdi. Seçilen yazılar, sınıf panolarında sergileniyor. Enerji Tasarrufu Haftası'nda öğrencilerimizin kaleminden çıkan bu muazzam eserler, hem okul içinde hem de dışında enerji tasarrufu konusunda farkındalık yaratmaya devam edecek gibi görünüyor. Geleceğimizi aydınlatan bu genç yazarlara bir kez daha tebrikler!

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 31.01.2024 - Güncelleme: 31.01.2024 21:03 - Görüntülenme: 30
  Beğen | 1  kişi beğendi