T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ZONGULDAK / ALAPLI - Atatürk Ortaokulu

Temizlikte Öncü: 5-E Sınıfı 'Sınıfım Temiz' Kampanyasında Birinci Oldu!

Okulumuzda gerçekleştirilen 'Sınıfım Temiz' kampanyası kapsamında öğrencilerimiz, yakın çevrelerini temiz tutma konusunda büyük bir çaba sarf etti. Bir hafta boyunca sınıfların temizlik durumu gözlemlendi ve bu süreç sonunda en temiz sınıf olarak 5-E sınıfı belirlendi.5-E sınıfı öğrencileri, çevrelerine karşı duyarlılık ve sorumluluklarıyla öne çıktılar. Bu kampanya, öğrencilere temizlik alışkanlıklarını geliştirme ve çevreye duyarlılık konusunda farkındalık kazandırma amacıyla düzenlenmişti. 5-E sınıfı öğrencileri, birlikte çalışarak sınıflarını temiz tutmak konusunda harika bir örnek oldular.

Okulumuzun temizlik ve çevre bilinci konusunda önemli adımlar attığını görmek bizi mutlu ediyor. Bu başarıya imza atan tüm öğrencilerimizi ve rehber öğretmenlerini tebrik ediyoruz. Onların özverisi ve çabaları, okulumuzda temiz bir çevre bilincinin yayılmasına büyük katkı sağladı.

5-E sınıfını tebrik ediyor ve bu örnek tutumun tüm sınıflarımız için ilham kaynağı olmasını diliyoruz. 'Sınıfım Temiz' kampanyasına katılan tüm öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür ediyoruz. Temiz bir çevre için gösterilen bu çabanın devam etmesini umuyoruz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 12.12.2023 - Güncelleme: 12.12.2023 13:23 - Görüntülenme: 56
  Beğen | 7  kişi beğendi