Okulumuzda Yeşeren Bir Proje: Sürdürülebilir Bahçecilik Yolculuğu Başladı!

Sürdürülebilir Bahçecilik: Okulda sürdürebilir bahçecilik projesi başlatıldı. Her sınıf kendi sınıf rehber öğretmeni ile sınıfında kendi sebzelerini saksıda yetiştirmeye başladı.

Yeşile ve doğaya olan sevgimizle, okulumuzda sürdürülebilir bahçecilik projemiz başladı ve öğrencilerimiz kendi elleriyle toprakla buluştular. Her sınıf, rehber öğretmenleri eşliğinde, sınıflarında sebzelerini saksılarda yetiştirme yolculuğuna çıktı.

Bu proje, öğrencilere doğayı tanıma, sebzelerin yetiştirilme sürecini öğrenme ve sürdürülebilir tarımın önemini anlama fırsatı sunuyor. Öğrenciler, toprağın bereketini keşfederken, doğa ile iç içe olmanın ve doğal süreçlere katkıda bulunmanın keyfini yaşayacaklar. Projenin başlatılmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilere teşekkür ediyoruz. Bu projeyle, sadece sebzeler yetiştirmekle kalmayıp aynı zamanda doğayla uyumlu bir şekilde yaşamanın ve çevreye duyarlı bireyler olmanın önemini vurguluyoruz.

Saksılarda yetiştirilecek sebzelerle ilgili olarak öğrenciler, bu süreci merakla takip ederken doğa ve tarım konularında daha bilinçli bireyler olma şansını yakalayacaklar. Bu proje kapsamında öğrencilerimizin, toprağa ve doğaya saygı duymalarını, sürdürülebilirlik bilincini geliştirmelerini ve sebze yetiştirme sürecinde keyifli anlar yaşamalarını hedefliyoruz.

12-12-202312-12-2023

Yayın: 12.12.2023 - Güncelleme: 12.12.2023 13:09 - Görüntülenme: 34