Öğrenciler, Okul Çevresinde Doğa Yürüyüşleriyle Doğayı Keşfetti.

Okul, öğrencilerine doğayla buluşma fırsatı sunmak adına çevre dostu etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Son düzenlenen doğa yürüyüşleri, öğrencilere doğal yaşamı keşfetme ve gözlemleme şansı verdi.

Okulun düzenlediği etkinlikte öğrenciler doğa yürüyüşlerine katıldı. Öğrenciler, bitki örtüsü, hayvan yaşamı ve ekosistemleri gözlemleyerek doğal çevre hakkında bilgi edindi. Katılımcılar, özellikle dostluk temalı metinleri anlama, günlük konuşmalardaki detayları anlama, yapılandırılmış durumlarda etkili iletişim ve davranış becerilerini geliştirme fırsatı buldular. Etkinlikten paylaşılan görsellerde, öğrencilerin doğada aktif olarak etkinliklere katıldığı ve heyecanla doğayı keşfettikleri görülüyor.

Doğa yürüyüşleri, öğrencilerin doğaya olan merakını artırdı ve çevre bilinci oluşturdu. Öğrenciler, bu etkinlik sayesinde doğal çevrelerin korunması ve doğa ile uyumlu yaşamın önemi konusunda bilinçlendiler.

12-12-2023

Yayın: 12.12.2023 - Güncelleme: 12.12.2023 13:18 - Görüntülenme: 62