Erozyonla Mücadele Haftası'nda Yaratıcılığa Ödül: Ödüllü Afiş Yarışması Düzenlendi!

11-17 Kasım tarihleri arasında kutlanan Erozyonla Mücadele Haftası'nda okulumuz, erozyonla mücadele konusunda farkındalık yaratmak ve öğrencileri yaratıcılığa teşvik etmek amacıyla ödüllü bir afiş yarışması düzenledi. Bu özel etkinlik kapsamında öğrenciler, erozyonla mücadele temasını kendi gözlerinden yansıtabilmek için afişler tasarladılar. Yarışmada, öğrencilerin yaratıcılığı, estetik anlayışları ve erozyonla mücadele konusundaki derinlikli düşünceleri değerlendirildi.

Katılımcı öğrenciler arasından seçilen en iyi tasarım, jüri tarafından ödüllendirilerek büyük bir başarıya imza attı. Afiş yarışmasında öne çıkan bu tasarım, erozyonla mücadeledeki önemli mesajları ve çözüm önerilerini görsel bir dille aktarma başarısını gösterdi. Okulumuzun düzenlediği bu yarışma, öğrencilerin çevre bilincini artırmaya yönelik yapılan önemli adımlardan biri oldu. Erozyonla Mücadele Haftası'nda düzenlenen etkinlik, öğrencilerin çevre konusundaki duyarlılığını ve yaratıcılığını ortaya çıkarırken aynı zamanda bu önemli konuya dikkat çekti.

Öğrencilerimizin gösterdiği ilgi ve yaratıcılık için teşekkür ediyor, erozyonla mücadele konusunda bilinçli ve duyarlı bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunan tüm öğretmenlerimize ve öğrencilere teşekkür ediyoruz.

12-12-202312-12-2023

Yayın: 12.12.2023 - Güncelleme: 12.12.2023 13:13 - Görüntülenme: 326