Eko-Film Günü: Wall-E ile Geleceğin Çevre Meselesine Dikkat Çeken Bir Başlangıç

Okulumuzda düzenlenen özel bir etkinlik, öğrencilere çevre sorunlarına odaklanarak önemli bir farkındalık yarattı. 'Eko-Film Günü' adıyla yapılan etkinlik kapsamında öğrencilere, Pixar’ın unutulmaz animasyon filmi Wall-E izlettirildi.

Bu film, atık dolu bir dünyayı ve çevre felaketlerini anlatarak izleyicilere önemli bir mesaj iletiyor. Wall-E, bir robotun çevreyi koruma çabalarını ve geleceği için mücadelesini anlatıyor. Etkinlikte gösterilen film, öğrencilere çevre korumasının ve atık yönetiminin önemi konusunda derin bir düşünce fırsatı sundu.

Ardından, Türkçe dersinde öğrencilerle film üzerine bir tartışma gerçekleştirildi. Filmin mesajları ve karakterlerin çevre sorunlarına yaklaşımı, öğrencilerin çevre bilinci ve duyarlılığı hakkında değerli bir konuşma ortamı oluşturdu. Bu etkinlikle, öğrencilerimiz çevre sorunlarına karşı daha bilinçli bir bakış açısı geliştirirken, gelecekte çevreye duyarlı bireyler olarak yetişme yolunda önemli bir adım attılar.

12-12-2023

Yayın: 12.12.2023 - Güncelleme: 12.12.2023 13:15 - Görüntülenme: 52