Deneyap Teknoloji Atölyesi sınavını okulumuzda iki öğrencimiz kazandı.

Deneyap Teknoloji Atölyeleri  sınavını başarıyla kazanarak 3 yıl eğitim almaya hak kazanan öğrencilerimiz 5/C sınıfından Eren Yılmaz ve 6/C sınıfından Süleyman Kaan Kaya'yı başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Deneyap Teknoloji Atölyeleri'nde ortaokul düzeyinde eğitimler verilmektedir.

36 aylık eğitim programına dâhil olmaya hak kazanan öğrencilerimiz ; "Tasarım ve Üretim", "Robotik ve Kodlama", "Elektronik Programlama ve Nesnelerin İnterneti", "İleri Robotik", "Siber Güvenlik", "Enerji Teknolojileri", "Havacılık ve Uzay Teknolojileri", "Yazılım Teknolojileri", "Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji", "Mobil Uygulama" ve "Yapay Zeka" olmak üzere 11 farklı alanda ücretsiz teknoloji eğitimleri almaya hak kazandılar.

Eğitim süreci ilk 24 ay proje temelli dersler ve son 12 ay takımlar dönemi olmak üzere 2 aşamadan oluşmaktadır.

Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz

08-11-202208-11-202208-11-2022