Mrt

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 2 Haziran 2024'te gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki Merkezî Sınav'ın başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.

Ara

Okul, öğrencilerine çevre sorunlarını dramatize etme fırsatı sunarak, yaratıcılıklarını ve duyarlılıklarını öne çıkardı. Öğrenciler, kendi yazdıkları oyunlar ve tiyatro performanslarıyla çevre temalı duygusal ve etkileyici anlatılarla izleyicileri büyüledi.

2023-2024 eko okullar projesi kapsamındaki eylem planımız ektedir.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı Okul- Aile Birliği Yönetmeliği'nin 7-(1)  Maddesine göre okul yöneticileri, öğretmenler ve veliler Okul- Aile Birliğinin tabiî üyesidir. Okul Aile Birliğimizin Yıllık Olağan Genel Kurul toplantısı 18 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 10.00'da, gündem maddelerini görüşmek üzere okulumuz toplantı salonunda yapılacaktır.